Telefon 23 20 02 80

Vores historie

Om os

Hvad er mere oplagt når man har de smukkeste omgivelser end at give andre folk adgang til dette? Vi bor på vores skønne gård midt i Odsherred med den smukkeste udsigt over området og som nabo til Dragsholm Golf Club og Vejrhøj hjertet. Hvad enten vi befinder os indenfor eller udenfor, kan vi året rundt følge dyrelivet, og der går stort set ikke en dag uden, vi både ser rådyr, harer og fasaner. Enten på vores marker eller også i haven.

Da vi tidligere har haft en butik i Roskilde under navnet Schack & Thorsted, som solgte dametøj og stadig driver en webshop under samme navn, er det da oplagt at lave en sommerfilial af denne og udbygge den med brugskunst og en café. Og samtidig give vores gæster mulighed for at nyde de skønne omgivelser.

Da måske ikke alle interesserer sig for tøj, brugskunst og lækkerier, har vi valgt at lave en lille café i tilknytning til butikken, så alle har en undskyldning for at besøge os. I caféen sælger vi en let frokost, kaffe og kage. De ingredienser vi benytter os af, prøver vi først og fremmest skal være vores egne, alternativt fra lokale leverandører og helst økologiske.

Vi håber naturligvis på godt vejr, så der er mulighed for at sidde ude i vores frugthave og nyde både mad og drikke. Men det danske vejr er omskifteligt, så naturligvis har vi også sørget for, at man kan sidde inde hvis man hellere vil det. Men stadig med mulighed for at nyde udsigten til haven eller ud over markerne.